Maksutavat

Kaikki verkkokaupassa näkyvät hinnat on esitetty euroina.

Verkkokaupan maksunvälittäjänä on vakavarainen yritys Maksekeskus AS (https://makecommerce.net). Verkkokaupan tilauksesta maksaminen tapahtuu pankkilinkin kautta verkkokaupan ulkopuolella oman pankin turvallisessa ympäristössä. Luottokortilla maksettaessa turvallisessa Maksekeskus AS ympäristössä. Yrittäjällä ei ole pääsyä Asiakkaan pankki- ja luottokorttitietoihin.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Incart OÜ vastaa maksutapahtumassa tarvittavien henkilötietojen käsittelystä ja välittämisestä edelleen valtuutetulle maksutapahtuman käsittelijälle Maksekeskus AS:n käyttöön.

Tilaukset voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard), suomalaisten pankkilinkkien kautta (Nordea, OP, POP Pankki, Aktia, S-Pankki, Säästöpankit, Danske Bank, Handelsbanken tai Ålandsbanken).

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja olet maksamassa verkkokaupan ostoksiasi, siirryt kauppapaikkamme sivuilta hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankin tilitiedoista.

Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan, mikäli korttiisi on liitetty MasterCard SecureCode- tai Verified by Visa –palvelu. Silloin maksaessasi syötät ensin kortinnumeron, voimassaoloajan ja tarkistusluvun. Lopuksi vahvistat ostoksen pankkitunnuksillasi tai pankkikonttorista erikseen tilattavalla kiinteällä salasanalla. Syöttämäsi tiedot, esim. pankkitunnukset, eivät välity Salonpro.fi-verkkokauppaan.

Tilaukset voi maksaa myös SEPA-tilisiirtona oman pankin hinnaston mukaan.

Maksun suorittaminen tapahtuu verkkokaupan ulkopuolella asianomaisen pankin tai palveluntarjoajan turvallisessa maksuympäristössä. Maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä. Salonpro.fi-verkkokaupalla ei ole pääsyä asiakkaan pankki- ja luottokorttitietoihin.

Tilaukset voi maksaa myös SEPA-tilisiirtona oman pankin hinnaston mukaan.

Maksukortit